איסוף מידע על החברה. עבודה מוענק למועמד מי יכול להתראיין. אין דבר קשה זה – בראיון להראות את עצמו מועמד מצוין. מה זה אומר להיות מועמד טוב – זה אומר כי יש להבחין בין המועמדים האחרים לטובה. איך זו יכולה להיות מושגת? שוב, שום דבר מסובך! המפתח להצלחה – הכנה. כן, אנחנו חייבים להתכונן לראיון. אז, בתשובה אלקטרוני פוטנציאל אתה מקבל את המעביד לחדש את שיחת – אתה מתבקש לכבד בנוכחותו את החברה המעביד לראיונות. סביר להניח, אתם מתבקשים להגיע למקום באותו יום – לא מסכים! ספר לי על המשפט הבא: ".
למרבה הצער, יש לי עד היום כבר נקבע מספר ראיונות, אז אני מציע ראיון בחברה שלך לבלות מחר בשעה הנוחה לך" כזה ביטוי נהרוג שני דברים: ראשית, להרוויח זמן, אשר יכול להיות שהוצאה על איסוף מידע, ושנית, אנו נותנים למעביד להבין כי לא רק חלוקים על החוף. בעקבות ההסכם על זמן של בראיון, אתה צריך לעשות איסוף נתונים וניתוח של מידע. אתה צריך לדעת: 1. מידע על החברה עצמה: את תאריך ייסוד החברה, ההיסטוריה שלה, הבעלות, מצב המניות פיננסיים בשוק, מבחר של טובין או שירותים, פרויקטים חדשים. 2.
מידע על היקף פעילות: השוק הכולל, המתחרים בפועל ובכוח, תנאי השוק הכללי ומגמות התעשייה, מדיניות של הממשלה (אם בכלל) בענף. 3. מידע על מדיניות כוח האדם של החברה: אם החברה אנשי מדיניות ופיתוח צוות התכנית, השכר הממוצע בחברה. 4. כל מידע אודות החברה, מסע הפרסום, אשר יכול להיות שימושי בעתיד – ככל שאתה יודע יותר, כך סיכויי ההצלחה. אני תוהה את כל הפרטים זה רשימות – יש לך להכות את המראיין בידע שלך! תן לו שאל בתדהמה: "איך יש לך מידע כזה" – בשביל זה אתה אומר, "לפני הראיון, הייתי על ידי אותו צורך לאסוף מידע על המעסיק הפוטנציאלי שלי." מקורות מידע: – לך לאתר (אם יש אחד). – על מנועי החיפוש למצוא מאמרים, כיצד על החברה ועל התעשייה כולה. – אני אישית רואה את הטובין (השירותים) של החברה. – תחשוב על איך לשפר את הביצועים של החברה. הקפד לרשום את המפתח נתונים במחברת ולקחת אותו איתך, אפשר יהיה לרענן את המידע ישירות לפני הראיון. לפיכך, מידע על החברה אסף, אבל בואו לא נשכח כי הראיון – היא דיאלוג, אז המעסיק שלך מעוניין לקבל מידע אודות אותך אישית. ובכן – להכין סיפור "על עצמי!" – עבודה ללא בעיה